|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Cristian Jianu, candidat PMP la Primaria Ramnicului: Autorităţile trebuie să sustina investitorii! 

FB_IMG_1592509072794-300x200

Joi, 18 iunie, a avut loc o conferinta de presa a PMP Valcea, care i-a avut in prim plan pe Cristian Jianu, fostul director general al APAVIL, Cristina Covaci, presedinte PMP Ramnicu Valcea, şi Gheorghe Creţan, directorul regional LIDL, care a părăsit recent PNL, nemultumit de modul de a face politica al deputatului Cristian Buican.

Cu aceasta ocazie, candidatul PMP la functia de primar al Ramnicului, Cristian Jianu, le-a spus ziaristilor valceni ca principalul sau obiectiv va fi atragerea unor investitori in municipiu pentru ca vâlcenii să aibă locuri de munca stabile şi salarii mai mari. Jianu a declarat, in premiera, că a identificat deja o suprafaţă de câteva hectare, în zona platformei chimice, unde s-ar putea crea condiţii propice pentru dezvoltarea activităţilor de producţie.

Cristina Covaci, presedinte PMP Ramnicu Valcea, a afirmat: Valoarea intelectuală, managerială, morală a domnului Crețan, care s-a alaturat echipei de campanie electorala a PMP – Ramnicu Valcea pentru sustinerea candidatului nostru Cristian Jianu, dar și experiența, dinamismul, dorința de implicare, toate acestea la un loc, aduc partidului nostru un avantaj semnificativ pentru implementarea proiectelor politice PMP, atât la nivel de municipiu, cât și la nivel de județ! Apreciem și suntem convinși că împreună vom atinge culmile succesului!

Tiberiu Pirnau

 

Leave a Response