Constructii (ne)legale ale "baronului galben", Cristian Buican, la Budesti?!

joi, 25 iunie 2020

Am intrat în posesia celei mai „valoroase” declarații de avere: cea depusă la Parlament de deputatul Cristian Buican, președintele (încă!) al PNL Vâlcea! Din document, reiese faptul că Buican este CEL MAI MARE POLITICIAN LATIFUNDIAR din județ, deoarece deține direct opt (8) terenuri forestiere și agricole în localitățile Budești, Perișani șli Galicea. Ultimele terenuri sunt cele achiziționate în perioada 2018-2020: circa 10.000 metri pătrați în Budești și alte 10.000 mp în Galicea. La capitolul vechicule, deputatul Buican a menționat 3 remorci, un autoturism Audi, un cvadriciclu și o rulotă Bailey, iar la clădiri a declarat doar apartamentul din Râmnicu Vâlcea cumpărat în 2018. „Tartorul” liberalillor vâlceni are diverse bijuterii în valoare de 15.000 euro, depozite bancare la CEC Bank de peste 15.000 euro, plus că anul trecut a încasat de la Camera Deputaților suma de 1,53 miliarde de lei vechi. Tot anul trecut, Cristian Buican a dat un împrumut în nume personal firmei SC Lovagro SRL în sumă de 270 milioane de lei vechi, în condițiile în care este asociat la SC Lovagro SRL și SC Lovapi SRL.

Primim informatii ca Buican si-a relocat afacerea in comuna Budesti, pe malul Oltului. Mai multi localnici sustin ca parlamentarul a construit intr-o zona de protectie sanitara a Oltului.

Poate ca inspectorii ABA Olt si de la Inspectia in Constructii Valcea ii viziteaza mosia parlamentarului, sa demonstreze ca legea nu e doar pentru... catei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe