|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Claudia Banu: PNL nu va face alianta cu Mircia Gutau in Consiliul Local! 

FB_IMG_1591977374196

♟ Până mai acum ceva timp, Mircia Gutău promitea râmnicenilor că PNL nu va mai obține niciun mandat în Consiliu Local la alegerile din 2020. Azi, după îndelungi analize și calcule cu rest, anunță – același “încă primar” din cauză de COVID – că este posibil să facă alianță cu PNL, după aceste alegeri.
⚠ Promit doar atât – 4 ani de insulte, bătăi de joc și amenințări nu vor fi șterse cu buretele. Mai mult de atât, PNL a fost mereu vocea cetățenilor nemulțumiți din municipiu și în Consiliul Local sau prin intermediul presei, am ridicat numai probleme administrative, nu politice. De fiecare dată însă, așa zisul dialog s-a transformat în replici politice, acide, agresive, puse în antiteză cu cea “mai bună colaborare de când sunt primar”, sub egida “alianța binelui”. Când a început și unde s-a terminat acest “bine”, domnule primar? Și pentru cine mai exact?
🤝 Singura alianță pe care PNL o va face, este cu cetățenii acestui oraș, alături de singurul candidat care și-a asumat această grea misiune de reconstrucție administrativă, Virgil Pîrvulescu!

Claudia Banu, presedinte PNL Ramnicu Valcea

#RâmniculMerităMaiBine
#2020DeschidemOrașul

Leave a Response