Boromir si Annabella distribuie alimente pentru 1,18 milioane persoane defavorizate

sâmbătă, 27 iunie 2020

Vizită de lucru a Ministerului Fondurilor Europene în județul Vâlcea

ℹ️ O delegație a Ministerului Fondurilor Europene, condusă de domnul ministru Marcel Ioan Bolos, a efectuat vineri, 26 iunie 2020 o vizită de lucru în județul Vâlcea, însoțita de Președintele PNL Râmnicu Vâlcea, doamna Banu Claudia Mihaela, Candidatul #PNL la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Virgil Pîrvulescu, unde a avut întâlniri cu reprezentanții autorităților locale, ai operatorului de apă local, dar și cu potențiali beneficiari din județul Vâlcea. Suplimentar, a fost verificată distribuția pachetelor de igienă și hrană, activitate aflată în desfasurare.

ℹ️ De pe urma proiectului de 216 milioane de euro aflat în analiză la Vâlcea, 101.343 locuitori vor beneficia de servicii de canalizare (28% din populația județului) și 64.402 de apă curentă (18%) în cele 39 de unități

❗️ Încă un pas spre concretizarea hub-ului românesc dedicat hidrogenului Vizita de vineri din județul Vâlcea a continuat la platforma Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice şi Izotopice (ICSI).

➡️ 23 milioane de lei pentru soluții de stocare a energiei pe bază de hidrogen și pentru dezvoltarea de parteneriate și colaborări care facilitează transpunerea tehnologiei de laborator în mediul comercial.

❗️ 4.000 tone de făină și 29 de milioane de borcane cu gem și compot pentru 1,18 milioane de persoane defavorizate.

ℹ️ Acțiunea de monitorizare din județul Vâlcea s-a încheiat cu vizita la depozitul din care se distribuie pachetele cu igienă și cele cu alimente pentru 22.569 de persoane defavorizate din județ, din totalul de 1,18 milioane de persoane la nivel național. Doi dintre furnizorii de alimente românești sunt din zona Valcii: Boromir, care livrează 3.966 de tone de făină și Râureni care contribuie cu un total de 28.532.448 de borcane cu gem și compot din fructe de producție locală.

❗️ Informații despre proiectele implementate în județul Vâlcea.

ℹ️ În total, în cadrul programelor finanțate din Fondurile Europene Structurale și de Investiții, la nivelul județului Vâlcea au fost semnate 147 contracte de finanțare în valoare cumulată de aproximativ 1,6 miliarde de lei. Valoarea totală a plăților efectuate către beneficiari este de aprox. 283 milioane lei.

ℹ️ Suplimentar, în cadrul anumitor Programe Operaționale sunt semnate alte contracte de finanțare care se implementează la nivel regional sau național și de care beneficiază și locuitorii județului Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe