ALERTA MAXIMA! Caz de coronavirus la un azil de batrani dintr-o comuna din sudul judetului!

vineri, 26 iunie 2020

Caz de coronavirus la un azil de batrani dintr-o comuna din sudul judetului! Astazi a fost confirmata oficial o asistenta si a fost transportata de echipajul SMURD, la Ramnicu Valcea. O sursa sigura din cadrul Primariei Z a confirmat ca testul a iesit pozitiv.
Situatia este una dramatica in zona, se stia ca azilele sunt cu probleme si nu au fost respectate masurile de prevenire.
Alta asistenta, colega cu cea infectata, se ocupa cu comercializarea ciupercilor in zona, in ultimele zile luand contact cu sute de persoane, realizam cu totii ce inseamna asta daca si respectiva este infectata? Un focar din cauza incompetentei autoritatilor?!

Pe de alta parte, un valcean ne-a scris recent: DSP Valcea da dovada de lipsa de interes, un exemplu ar fi ca mama mea a venit acum 4 saptamani din strainatate si a stat in autoizolare cum s-a stabilit la granita, dar nimeni nu a venit sa o verifice, un singur echipaj de politie in ultima zi, a 14-a de autoizolare a fost sa verifice daca este acasa, in rest nimic, probabil autoritatile se gandesc la vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe