Vâlcean reţinut pentru răpirea adolescentei din Pitesti!

marți, 12 mai 2020

Un vâlcean reţinut pentru lipsire de libertate, a ajuns în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Tânărul în vârstă de 20 de ani, este acuzat că pe data de 6 mai împreună cu alţi doi bărbaţi a răpit o adolescentă în vârstă de 17 ani, de pe o stradă din Piteşti. Fata a fost dusă, a doua zi, de tatăl răpitorului la sediul poliţiei din Râmnicu Vâlcea. Adolescenta fusese dată în alertă naţională de răpire copil - relatează realitatea.net

Vâlcean reţinut pentru răpirea adolescentei din Piteşti! „În urma cercetărilor privind dispariția minorei de 17 ani, din Pitești, petrecută în ziua de 6 mai a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești au reținut un tânăr de 20 de ani, din Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

Imaginile arată cu fata mergea pe jos pe stradă. Maşina opreşte lângă ea şi coboară un tânăr care discută ceva. Fata încearcă să îşi continue drumul însă acesta o opreşte. Adolescenta fuge înapoi şi încearcă să se prindă cu mâna de uşa unui magazin. Atunci este luată pe sus şi urcată în maşină. În cel de-al doilea film se observă cum maşina opreşte lângă fată. Cum este luată pe sus şi urcată în autoturism. În goana lor, răpitorii întorc în mijlocul drumului în direcţia de unde au venit. Câţiva martori şi-au dau seama ce se petrece şi au început să filmeze cu telefoanele mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe