|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Tortura si sclavie la Creteni – Valcea! Politia, DGASPC si Procuratura, institutii care nu-si fac datoria in acest caz șocant! 

Screenshot_20200523-014147_Facebook

Anunț în cazul bătrânei maltrate: Direcția Generala de Asistență Socială și Protecția Copilului- Vâlcea a confirmat în această seară în exclusivitate la România Ascunsă cazul bătrânei bătute cu bestialitate de către fiica sa, făcând următoarele precizări:
1. Bătrâna este ÎN VIAȚĂ, internată la spital pentru verificări multiple din punct de vedere medical, inclusiv consiliere psihologică
2. Agresorul este chiar fiica acesteia. Față de aceasta s-a emis un ordin de restricție pt 3 luni de zile de a nu se apropia la mai mult de 10 m de mama ei.
3. S-a întocmit dosar penal pe numele agresoarei FĂRĂ A SE DISPUNE ARESTAREA/REȚINEREA ACESTEIA‼️‼️‼️
Am mai aflat că Politia, DGASPC si Primaria au fost sesizate de mai multe ori cu privire la atrocitățile comise de FIICA/MONSTRUL victimei însă nu s-au luat măsuri. Dosarul penal datează din 19 aprilie 2020 iar măsurile dispuse nu sunt mai vechi de 2 săptămâni. În zilele ce urmează vom cerceta ce instituții au tolerat așa ceva și de cât timp avea loc această formă de TORTURA ȘI SCLAVIE‼️
#oromaniefaraviolenta
#oromaniefaraclanuri
#112vreausatraiesc

Alexandru Cumpanasu

Leave a Response