Tanar înjunghiat pentru o... femeie!

vineri, 8 mai 2020

Intre un tânăr de 22 de ani și un tânăr de 19 ani a avut loc un conflict spontan în urma căruia primul “ar fi fost înțepat de celălalt tânăr cu un obiect tăietor înțepător în zona umărului și zona dorsală, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, nefiind nevoie de internarea acestuia”.

Agresorul a apucat să fugă înainte ca poliţiştii să ajungă la faţa locului. Însă oamenii legii l-au căutat, iar luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale l-au identificat pe raza orașului Ocnele Mari - informează gazetavalceana.ro

“În urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a tânărului, acesta fiind încarcerat la Centru de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Astăzi, 08 mai a.c., tânărul o să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în vederea dispunerii de măsuri legale.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe” – mentionează IPJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe