Sparle si soparle, 21.05.2020

joi, 21 mai 2020
  • Vești proaste pentru șoferii care tranzitează Valea Oltului! Compania Națională de Administrare a Infrastucturii Rutiere a anunțat că abia în luna SEPTEMBRIE se vor finaliza lucrările de consolidare a drumului DN 7 la Câineni, fapt ce îngreunează traficul rutier, având în vedere că, în zonă, se circulă restricționat pe o singură bandă. Lucrarea a demarat pe 24 martie 2020, iar zilele trecute a fost betonată cea de-a 110-a coloană din totalul de 180. Se lucrează în trei schimburi, inclusiv noaptea, forându-se în stâncă în condiții deosebit de dificile. Punerea în siguranță a acestei porțiuni importante de drum este sub coordonarea directă a directorului DRDP Craiova, Bogdan Bratu.

 

  • Proaspăta consilieră județeană Daniela Elena Neacșu menționează în declarația de avere că nu posedă locuințe, terenuri, bijuterii sau bani la bănci, ci „doar” 5 autovehicule, din care două autoturisme Opel, o autoutilitară Ford și două remorci agricole. Din poziția de salariat la Școala Gimnazială Colonie Nuci, Daniela Elena Neacșu a încasat anul trecut suma de 550 milioane de lei vechi, în timp ce soțul ei a ridicat 850 milioane de lei vechi de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea.

 

  • Poliția Vâlcea precizează că activitatea de primire în audienţă se va desfăşura numai în cazuri cu caracter deosebit, în urma aprobării cererii pentru primirea în audienţă. În situaţia aprobării, audienţa va avea loc în următoarele condiţii: la o audienţă vor participa maxim 2 persoane pentru comunicarea cu personalul cu funcţie de conducere, iar durata acesteia se va limita la un interval de maxim 15 minute, pentru respectarea recomandărilor medicale de evitare a interacţiunii prelungite dintre mai multe persoane; persoanele care vor participa la audienţă vor trebui să poarte mască şi mănuşi de protecţie pentru respectarea regulilor de prevenire a infectării cu COVID-19, stabilite la nivelul inspectoratului. Activitatea de consiliere a cetăţenilor se va desfăşura de către poliţiştii de relaţii cu publicul, cetăţenii putând să apeleze la numărul de telefon 0250/703.106 sau trimte e-mail, la adresa: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe