Sparle si soparle, 14.05.2020

joi, 14 mai 2020
  • Un consilier local din orașul Berbești atrage atenția că hotărârea consiliului local, prin care a fost prelungit contractul de furnizare a apei din sursa de la Berbești pentru perioada de criză este... nerespectată chiar de cei care trebuie să o ducă la îndeplinire! La finele anului trecut, consiliul local a aprobat prelungirea duratei contractului de furnizare a serviciului de alimentare cu apă, încheiat între SC Vamibo Com SRL si SC Gospodărire Locală Berbesti SRL pe o perioadă de un an, începând cu data de 1 ianuarie 2020 si până la data de 31 decembrie 2020. Prelungirea duratei contractului de furnizare a serviciului de alimentare cu apă nr. 7/28.03.2019 se va face prin act adiţional la contractul de fumizare a serviciului de alimentare cu apă. Vom reveni cu detalii în numărul viitor la ziarului!

 

  • Proiectele primarului Mircia Gutău prind contur și în cartierul Nord din Râmnicu Vâlcea, promisiunile acestuia devenind fapte. După cum bine se știe, Mircia Gutău, ceea ce promite, face! Iată că lucrările de modernizare au inceput și pe strada Mihai Viteazul, iar locuitorii din zona blocurilor CPL mulțumesc administrației locale, care, prin implicarea primarului Mircia Gutău, domeniul public a cunoscut transformarea mult așteptată!

 

  • Sub titlul „Ce meserie avea Simona Pătruleasa acasă, la Râmnicu Vâlcea, înainte să se apuce de televiziune”, presa națională de cancan scrie: „Frumoasa Simona Pătruleasa nu mai are nevoie de nici o prezentare. Cu toții o cunoaștem de la televizor, unde prezintă știri într-un mod foarte profesionist. Puțini sunt însă cei care știu cu ce s-a ocupat frumoasa brunetă înainte de a ajunge în televiziune. Simona Pătruleasa a ales să vorbească despre viața sa de dinainte de televiziune, dar a povestit și cum a intrat în presa din România, deși nu prea își dorea o carieră în acest domeniu. Frumoasa vedetă de televiziune a modelat suflete, înainte de a intra în presă, așa cum se spune că fac dascălii. Simona Pătruleasa și-a început cariera de învățătoare în orașul natal, Râmnicu Vâlcea, și a continuat-o în Capitală, ca mai apoi să ajungă vedetă de televiziune, dintr-o întâmplare. Prezentatoarea știrilor Kanal D a venit în București când avea doar 21 de ani, dar 9 ani mai târziu debuta în televiziune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe