Sparle si soparle, 07.05.2020

joi, 7 mai 2020
  • Lucrările de consolidare a drumului DN 7, pe Valea Oltului, în zona localității Câineni, înaintează cu „viteza melcului”, deși a trecut o lună de când primele utilaje au venit pe șantier. Noua directoare a CNAIR i-a dat termen 3 săptămâni șefului DRDP Craiova să termine lucrarea, altfel va fi „decapitat”. Iată că trecut o lună și, în prezent, s-a ajuns doar la stadiul de lucrări de forare, armare și betonare piloți, DN 7, km 238, în zona localității Câinenii Mari, iar specialiștii spun că mai este nevoie de cel puțin 3 săptămâni pentru terminarea întregii lucrări. Reamintim că în zonă circulația se desfășoară pe un singur sens de mers, dirijată de semafoare electrice.

 

  • În premieră pentru Consiliul Județean, validarea unui mandat de consilier județean și depunerea jurământului s-a făcut în condiții speciale, fiind luate toate măsurile de izolare a persoanei într-o încăpere, cu mască și mănuși. A fost cazul Danielei Elena Neacșu, aleasă pe lista de supleanți a PSD. Partidul Social Democrat - Organizaţia Judeţeană Vâlcea, prin adresa nr. 48 din 07.04.2020, înregistrată la Consiliul Judeţean Vâlcea sub nr. 4442/R din 07.04.2020, a comunicat faptul că Daniela Elena Neacșu este următorul supleant care ocupă locul devenit vacant, în ordinea în care a fost înscris în listă, la poziţia nr. 25, pentru alegerea Consiliului Judeţean Vâlcea din 5 iunie 2016 şi a confirmat apartenenţa acesteia la partid.

 

  • Ministrul liberal al Transporturilor, Lucian Bode, spune ADIO oricărei idei de reluare a proiectului căii ferate Vâlcea-Vâlcele, abandonat de peste 30 ani de toate guvernele. În cadrul unui răspuns la interpelarea a unui deputat vâlcean, ministrul Bode spune: „Proiectul pentru reconstrucţia căii ferate Vâlcea - Vâlcele este programat să se deruleze în perioada 2021-2030, conform Master Planului General de Transport. De asemenea, menţionăm că studiul de fezabilitate aprobat în anul 2007 trebuie revizuit, conform legislaţiei în vigoare şi alocărilor bugetare. Vă mulţumim pentru interesul exprimat şi vă asigurăm că depunem toate eforturile pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră”. Atât și nimic mai mult!?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe