Sparle si soparle, 01.06.2020

duminică, 31 mai 2020
  • Partidul „Pro România” se pregătește de o achiziție valoroasă în județul Vâlcea. Peste câteva zile, omul de afaceri Gheorghe Udubae se va înscrie în acest partid, scârbit se pare de politica dusă de liberalii deputatului penal Cristian Buican. Mulți vâlceni îl cunosc pe Gheorghe Udubae ca administrator al pensiunii Riviera, ca fost primar la comunei Bujoreni timp de un aproape 1 an (2016-2017), dar și ca președinte activ de mai mulți ani al Asociației Donatorilor de Sânge Voluntari Riviera Vâlcea.
  • În spiritul „marilor valori” promovate la Guvern de oamenii lui „Sică Mandolină” și în județul nostru există „moda” sfidării legilor și ordonanțelor militare care prevăd obligativitatea purtării măștilor de protecție în spațiile publice închise de către TOȚI oamenii. Ditamai directorul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”, Remus Grigorescu, a venit... fără mască la ședința Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea desfășurată joi, 28 mai, la Filarmonica „Ion Dumitrescu”, ba, mai mult, a luat și cuvântul, tot fără mască bineînțeles!
  • Miercuri, 3 iunie, zi importantă pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea, având în vedere că va avea loc o ședința extraordinară Consiliului Județean, în care se vor aproba 3 (trei) proiecte de hotărâri vizând activitatea instituției: înființarea și desființarea unor servicii sociale din subordinea DGASPC Vâlcea; aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Vâlcea; proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentelor de organizare și funcționare ale serviciilor sociale din cadrul DGASPC Vâlcea. Vineri, 29 mai, tot Consiliul Județean a decis declararea de interes public judeţean a unor bunuri imobile, situate în comuna Roeşti, judeţul Vâlcea şi darea acestora în administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe