|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

REVOLTĂTOR! DIRECTORUL ROMSILVA, GEORGE MIHĂILESCU, ÎNJURAT DE POLIŢIŞTI7 

FOTO_ROMSILVA_GHEORGHE_MIHAILESCU

Unul dintre cei mai civilizaţi oameni din câţi ştiu, mă refer la dl George Mihăilescu, directorul Romsilva Vâlcea, până de curând director general al Pădurilor României, a fost oprit în trafic şi înjurat ca la uşa cortului de un poliţist vâlcean. Ceva e putred la Poliţia Vâlcea, dacă ne amintim să hărţuirea la care a fost supus primarul Mircia Gutău (criterii.ro).

Iată ce scrie pe Facebook dl George Mihăilescu:

Incredibil ce face pandemia din noi, oamenii .

Astăzi 9 mai 2020, ora 19:21 in localitatea Golesti, judetul Vâlcea, am trăit “apogeul ” carierei mele de țăran dintr-un sat de la poalele munțiilor Făgăraș și de pe Valea Topologului !

In conformitate cu prevederile legale in vigoare am fost oprit, de către un echipaj format din subofițerii din Poliția Română, Jandarmeria Romană și Politia Locala Rm Valcea,in punctul intersecție DN 7 cu DN 74 C din localitatea Blidari, Judetul Vâlcea .

Da, recunosc că mă întorceam din judetul Argeș, de la mama mea și de la munca la grădină !

M-am legitimat agentului de Politie Locala identificat cu Nr.00XX de la Poliția Locală Rm Vâlcea care, in această perioadă, conform celor spuse de reprezentanții acestora, sunt subordonații Poliției Române și mi-a notat datele de pe Cartea de Identitate pe o coala de hârtie !

Am invocat directiva europeană și legislația privind protecția datelor personale și mi-au spus ca sunt “contra lor “?
Că ce “ei stau in strada degeaba “?

https://www.dataprotection.ro/

Din păcate,agentul principal de Poliție C.R , m-a apostrofat foarte tare și m-a înjurat cum nu m-a înjurat nimeni, niciodată in cei 53 de ani de viață!

Asta este : Pandemia de Covid 19 face să trăim asemenea episoade triste !

Luni voi depune plângere .

Știu ca nu am nici-o șansă, deoarece este vorba mea împotriva afirmațiilor reprezentanților Statului Român, care actionează in spiritul și litera Ordonantelor Militare emise de Guvernul României !

Ca ofițer in rezervă, cu specialitatea militară de vânători de munte, din cadrul Armatei Române, am învățat că regulile sunt făcute să fie respectate ! Dar și oamenii și demnitate lor trebuie respectată !

Rămân cu speranța ca după ce trece pandemia de Covid 19 , ne facem bine !

Leave a Response