|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Perchezitii la Babeni! 9 persoane duse la audieri 

perchezitii-politie

“Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională fiind de peste 50.000 lei. De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum: unelte, scule electrice și altele.

În urma scotocirilor efectuate de polițiști a fost descoperit un seif metalic, ce se afla îngropat la aproximativ 700 de m de locuințele unde au fost efectuate perchezițiile, seif care ar fi fost sustras din una dintre societăți.

9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a doi bărbați de 31 respectiv 24 de ani, aceștia fiind încarcerați la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri procesuale față de cei doi bărbați aflați în stare de reținere” – se mentioneaza într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

Leave a Response