Deputatul Vasile Cocos: PSD cere SRI să explice public declaraţiile lui Iohannis privind Ardealul

miercuri, 6 mai 2020

 

 

PSD cere reprezentanților SRI să vină in Parlament cu explicaţii publice cu privire la afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis despre “aşa-zisa înţelegere privind autonomia Ţinutului Secuiesc”.

“Preşedintele Klaus Iohannis a acuzat pe nedrept PSD de înţelegi oculte cu Ungaria pentru autonomia Ţinutului Secuiesc. Acesta a facut aceste acuzatii aberante fără nicio probă, fără nicio dovadă, fără niciun argument. SRI nu mai poate să tacă în această situaţie de o gravitate extremă. PSD a cerut SRI să ia atitudine publică şi să spună dacă există informaţii legate de acest aşa-zis troc menţionat de preşedintele Iohannis”, a afirmat Vasile Cocos, deputat PSD de Valcea.

″În cazul în care SRI nu va ieşi public, PSD va convoca Comisia pentru controlul SRI din Parlament pentru a solicita în Parlament răspunsurile de care toţi avem nevoie.” a adăugat parlamentarul valcean.

In cazul in care conducerea Parlamentului va decide că este nevoie să primească informaţii pe acest subiect şi de la Serviciul de Informaţii Externe, vor fi convocaţi şi reprezentanţii serviciului la comisia parlamentară specială de control a activităţii acestei instituţii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe