|marți, august 3, 2021
  • Follow Us!

Constantin Radulescu: CJ Vâlcea vrea să cumpere tablete pentru 4.000 de elevi 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_costi_copii

Avem 1,8 milioane lei economii la „Laptele și Cornul”, drept pentru care, am solicitat Guvernului să găsească soluția legală pentru ca, de acești bani, CJ Vâlcea să cumpere tablete pentru 4.000 de elevi

Starea de Urgență ne-a pus în situația de a sprijini spitalele, categoriile sociale afectate în mod deosebit, însă, în această perioadă, suntem atenți și la semnalele venite din mediul școlar.

Aproximativ 3.900 de elevi din învățământul public și 170 de copii din învățământul special, de la nivelul județului Vâlcea, nu pot participa la cursurile online pe motiv că nu au posibilități financiare pentru achiziționarea unei tablete sau a unui dispozitiv de acest gen.

Acești elevi trebuie sprijiniți și, după o analiză a bugetului județului Vâlcea, am identificat o economie de 1,8 milioane lei, ca urmare a suspendării Programului „Laptele și Cornul”.

Drept urmare, am făcut o adresă Guvernului prin care îi solicit să găsească modalitatea legală ca CJ Vâlcea să folosească acești bani pentru achiziționarea de tablete sau alte dispozitive necesare desfășurării cursurilor online.

Constantin RĂDULESCU, Președinte CJ Vâlcea

Leave a Response