Arhiepiscopia Ramnicului: Pachete cu alimente pentru persoane vârstnice, bolnave și pentru familiile cu mulți copii

miercuri, 6 mai 2020

Pachete cu alimente pentru persoane vârstnice, bolnave și pentru familiile cu mulți copii

În urma solicitărilor primite din partea unor  persoane vârstnice, bolnave sau a familiilor cu mulți copii, privind acordarea unor ajutoare financiare și materiale, Arhiepiscopia Râmnicului, prin Sectorul Social, a pregătit și distribuit, marți, 5 mai, mai multe pachete cu alimente.

„Solicitările privind acordarea unor ajutoare sociale sunt din ce în ce mai multe în această perioadă, atât din partea persoanelor vârstnice care se bucură constant de sprijinul Arhiepiscopiei, dar și din partea unor familii cu mulți copii, ale căror venituri au fost limitate.

Pentru ajutorarea acestora, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopului Râmnicului, am distribuit săptămânal pachete cu alimente persoanelor aflate în situații de risc. Totodată, la nivelul fiecărei protoierii au continuat programele sociale de oferire a mesei de prânz, cărora li s-au alăturat proiectele filantropice și misionare desfășurate în cadrul parohiilor.

Lucrarea socială reprezintă, astfel, o manifestare a dragostei față de aproapele nostru, pentru că filantropia înseamnă milă, altruism, bunătate, iubire dezinteresată și fapte bune”, a precizat doamna Adriana Viorica Iancu, consilier social în cadrul Arhiepiscopiei Râmnicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe