Arhiepiscopia Râmnicului continuă proiectele social-filantropice

marți, 5 mai 2020

Arhiepiscopia Râmnicului continuă proiectele social-filantropice pentru ajutorarea semenilor aflaţi în situaţii de risc social şi medical.

Marți, 5 mai, Parohia Toți Sfinții din municipiul Râmnicu-Vâlcea a oferit mai multor persoane şi familii afectate de pandemie și de situația socială impusă de starea de urgență alimente şi produse de strictă necesitate.
„Boala, suferința și încercările vieții ne fac mai atenți la durerea aproapelui și prilejuiește manifestarea dragostei față de acesta, prin deschiderea inimii în mod nelimitat pentru ceilalți în Hristos. Astfel, dragostea este uitare de sine pentru ceilalți, după pilda și din puterea lui Hristos”, a precizat părintele Mihai Cârstea la întâlnirea cu voluntarii implicați în activitățile sociale ale parohiei.
Cuvinte de încurajare pentru cei aflați în suferință a adresat și părintele paroh, Constantin Cârstea, care a pus în lumină deopotrivă dărnicia „unor oameni cu suflet mare” care au sprijinit activitatea socială desfășurată în perioada pandemiei, mulțumind în mod aparte familiei Dorina și Constantin Dan Mutu și domnilor Constantin și Gheorghe Boromiz. „Creștinul își arată cinstirea de sine prin săvârșirea faptelor bune care îl conduc spre asemănarea cu Dumnezeu”, a încheiat părintele paroh.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe