|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Andra Bica: În acest moment haosul din sistemul de învăţământ este total 

FB_IMG_1589322797461

Dezastrul politicii liberale! Iohannis şi guvernul PNL distrug tot! De la economie până la Educaţie. În acest moment haosul din sistemul de învăţământ este total. În timp ce Ministerul Educaţiei impune predarea on line, preşedintele Iohannis, preşedintele de facto al PNL, contestă legea privind învăţământul online, la CCR.

“România Educată” este din nou în impas după ce Iohannis a atacat la Curtea Constituţională, pe motive procedurale, legea ce prevede invăţământul online, în perioda stării de urgenţă.

Iohannis acţionează practic împotriva deciziilor propriului său guvern, ale ministrului Educaţiei şi ale parlamentarilor liberali, care au votat în unanimitate proiectul de lege contestat de preşedinte.

Dacă CCR va constata că nu au fost respectate procedurile constituţionale, cursurile online nu vor mai putea fi luate în calcul ca valide în cadrul sistemului de învățământ, iar mediile nu se vor putea încheia.

Este evident acum că Iohannis îşi doreşte repetarea anului şcolar în condiţiile în care a aşteptat 20 de zile, adică până în ultima zi în care putea promulga legea, pentru a transmite obiecţiile sale către CCR.

Andra Bica

Leave a Response