|luni, august 2, 2021
  • Follow Us!

Accident pe Valea Oltului – Un șofer de 19 ani a intrat cu mașina în parapet 

accident-dn7-750x430

Un accident rutier a avut loc, marți, pe DN7, Valea Oltului. Traficul este blocat total, după ce un șofer s-a izbit cu mașina de parapet.

accident dn7 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr, la volanul autoturismului care s-a izbit de parapet se afla un tânăr de 19 ani din Râmnicu Vâlcea.  „Accident rutier produs pe DN7, km.243+800 m. Șoferul unei mașini (19 ani, Râmnicu Vâlcea) în timp ce se deplasa pe DN7, spre Vâlcea, pierde controlul direcției și intră într-un parapet”, spune Lazăr.

În urma impactului, o femeie de 47 de ani, pasageră în autoturism, a fost rănită. Polițiștii rutieri sunt la fata locului și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj al Ambulanței. „A rezultat o victimă, femeie de 47 de ani, care a prezentat un traumatism de coloană cervicală, un traumatism de membru superior și o suspiciune de fractură membru inferior. Pacienta a fost imobilizată și transportată la spital în stare stabilă”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Sursa: https://www.oradesibiu.ro/2020/05/26/update-foto-accident-pe-valea-oltului-un-sofer-a-intrat-cu-masina-in-parapet/

Leave a Response