|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

Tiganii din Brezoi jefuiesc de ani de zile padurile statului! Un padurar curajos a folosit arma pentru a-i prinde pe infractori! 

FB_IMG_1587909271718

Direcția Silvică Vâlcea

❗️🌳 Padurarul C.T. de la Ocolul silvic Voineasa a făcut uz de armă pentru a apăra pădurea proprietatea publica a Statului Român din punctul la Valea lui Stan.

❗️🕺 2 Persoane de etnie romă au fost reținute reținute de procurori !

❗️⏰ Sâmbătă seara, la ora 20:30 pădurar C. T. de la Ocolul silvic Voineasa, a surprins la furat de lemne, 6 persoane de etnie romă.

❗️☂️ De altfel, unii cetatenii de etnie romă au început să taie arbori in zona Brezoi-Valea lui Stan și Păscoaia, indiferent de regimul juridic al proprietății asupra terenului forestier !

❗️🆘 În pragul întunericului, tânărul pădurar a tras patru focuri de avertizare și încă un foc, care a fost la un pas să îl rănească pe unul dintre Hoții de lemne !

❗️👩🏼‍✈️ Cei 2 agresori, sunt reținuți cu propunere de arestare, iar Politia orașului Brezoi, a solicit documente cu privire la deținerea pistolului, fisa postului și contractul de munca al pădurarului, pentru instrumentarea legală a cazului !

❗️🙏 Tânărul pădurar C.T. merită felicitări, mai ales că era singur,pe întuneric și a acționat corect, cu respectarea tuturor procedurilor !

❗️Volumul arborilor tăiati neautorizat – 36,5 m.c.

❗️Valoarea prejudiciului produs pădurii – 29.400 lei !

Leave a Response