Sparle si soparle, 13.04.2020

duminică, 12 aprilie 2020
  • Încă din urmă cu doi ani, deputatul PNL Cristian Buican a creat o „societate-paravan” - SC Lovsol Construct SRL - pentru a executa cel mai probabil diverse lucrări de construcții pe la primării liberale din județ, firmă pe care a trecut-o bineînțeles pe concubina lui drept asociat unic și administrator. Numai că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, deoarece iată ce a apărut zilele trecute în Monitorul Oficial al României: „Se aprobă retragerea din funcţia de administrator al societăţii a doamnei Mihaela Beleț. Se numeşte în funcţia de administrator al SC Lovsol Construct SRL doamna Rodica Beleț (59 de ani), având puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii, pe o perioadă nelimitată. Societatea SC Lovsol Construct SRL va funcţiona în continuare cu doamna Rodica Beleț, în calitate de asociat şi administrator al societăţii, şi cu doamna Mihaela Beleț, în calitate de asociat. Ulterior, se va redacta un nou act constitutiv cu doamna Rodica Beleț, în calitate de asociat şi administrator al societăţii, şi cu doamna Mihaela Beleț, în calitate de asociat”. Interesant este ca pe aceasta firma, sub acoperire. deputatul liberal Cristian Buican, a obtinut 200.000 lei noi de la Guvernul PSD, pe care l-a injurat non-stop. Inca o data: Rusinica, ciocoflenderule!

 

  • Potrivit unei decizii a preşedintelui Tribunalului Vâlcea, studierea dosarelor având ca obiect cauzele de urgenţă deosebită, care se judecă în perioada stării de urgenţă, în toate materiile, se realizează prin intermediul aplicaţiei Infodosar şi, în mod excepţional, se poate solicita cauza la studiu înainte de deschiderea şedinţei de judecată, în sală. În cazuri excepţionale, în cauzele în care complexitatea deosebită a dosarului reclamă timp pentru studiu, consultarea se va realiza în arhivă, pe baza unei cereri transmise către instanţă exclusiv prin mijloace electronice, cu cel puţin 48 de ore înaintea şedinţei. Cererea se soluţionează de preşedintele secţiei sau judecătorul de permanenţă din cadrul secţiei respective. Depunerea oricăror cereri sau înscrisuri (inclusiv declaraţiile de cale de atac) în cauzele de urgenţă deosebită, care se judecă în perioada stării de urgenţă, în toate materiile, se realizează exclusiv prin mijloace electronice (fax sau e-mail, la numerele sau adresele disponibile pe pagina de internet a instanţei), depunerea originalelor la dosar putând fi realizată numai cu acordul ori la cererea instanţei.

 

  • Recent, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a decis ca, până la aprobarea modificării tarifelor aferente serviciului de salubrizare aplicabile pe raza municipiului pentru Romprest Energy, operatorul serviciului de salubrizare, Direcția Administrării Domeniului Public va încasa și factura de la acesta suma de 97,29 lei/tonă fără TVA, în loc de 147,29 lei/tonă fără TVA la Depozitul Fețeni. Romprest a refuzat plata și a restituit facturile motivând că nu au semnat actul adițional privind majorarea tarifului, întrucât Consiliul Local nu a aprobat includerea în tarifele practicate de societatea lor a contribuției la economia circulară în cuantum de 80 lei/tonă, făcând cunoscut faptul că sunt de acord să achite contravaloarea serviciilor la tariful de 97,29 lei/tonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe