|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

Sparle si soparle, 09.04.2020 

soparla-cu-volanas
  • În vreme ce alți primari se luptă pe toate fronturile cu epidemia de coronavirus, primarul din Brezoi, Robert Schell, nu a uitat să-și MAJOREZE salariul lunar brut la suma de… circa 130 milioane de lei vechi, compus din 114 milioane de lei vechi indemnizație și 17 milioane de lei sporuri conform regulamentului cadru aprobat de HG nr. 325/2018. Potrivit publicației privind transparența veniturilor salariale la data de 31 martie 2020, viceprimarul orașului Brezoi ridică lunar 110 milioane de lei vechi, secretarul are un salariu de 81 milioane de lei vechi, iar cele mai „mici” lefuri le au muncitorii calificați și femeile de serviciu, cu 28 milioane de lei vechi lunar.

 

  • Mahar din Politia Valcea apeleaza la oameni de afaceri, pe care in privat ii injura, sa le rezolve… mizeriile din trecutul familial. Rusine!

 

  • Ca urmare a unor abateri grave în ceea ce priveşte interacţiunea cu cetăţenii municipiului care aveau de rezolvat probleme administrative la Primăria Râmnicu Vâlcea, primarul Mircia Gutău a dispus mutarea a doi funcţionari din cadrul departamentului Urbanism pe alte poziţii. Totodată, a dat un ultim avertisment societăţii Apavil, care refuză să primească în format fizic cererile de branşare la reţelele de canalizare recent puse în funcţiune în zonele limitrofe ale oraşului – este vorba de solicitanţi în majoritate persoane vârstnice, nefamiliarizate cu utilizarea mijloacelor de comunicare electronică şi aflate, practic, în imposibilitatea de a solicita, altfel decât în scris, un serviciu pe care l-au aşteptat ani la rând. În acelaşi demers de sancţionare a oricăror abateri mai ales într-un astfel de context, extrem de dificil, directorul şi inginerul-şef al DADP au fost trimişi 15 zile în concediu fără plată pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu. Edilul-şef afirmă încă o dată că nu va tolera în nici o circumstanţă un comportament nepotrivit faţă de cetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea sau abateri disciplinare ale personalului din cadrul aparatului administrativ.

 

  • Din pacate si in plina criza pandemica si economica la Judecatoria Ramnicu Valcea se fac anumite jocuri de interese nu tocmai in interesul justitiabililor onesti. Regretabil si… detestabil!

Leave a Response