Sparle si soparle, 06.04.2020

luni, 6 aprilie 2020
  • Recent, Primăria Râmnicului a anunțat rezultatele finale ale evaluării activității pe anul trecut la cele două instituții de cultură din subordine. Astfel, directorul Teatrului Municipal Ariel din Râmnicu Vâlcea, Gabriel Popescu, a obținut nota 9,67, iar Petruț Constantinescu, șeful Filarmonicii Ion Dumitrescu l-a „copiat” pe primul pentru că a fost punctat tot cu nota 9,67, ceea ce înseamnă că vor rămâne pe respectivele funcții și în anul 2020. În urmă cu doi ani, Primăria Râmnicului a organizat concursul de proiecte de management pentru Filarmonica Ion Dumitrescu. Data limită de depunere a dosarelor de concurs, a proiectelor de management a fost 24 aprilie 2018 şi s-au înscris doi candidaţi. Este vorba despre Petruţ Constantinescu, care a şi promovat concursul, fost director la restaurantul „Casa Românească” din Călimănești, şi Emil Sandu, angajat al corului Filarmonicii.
  • Consorțiul de lichidatori judiciari ai SC Oltchim SA, Rominsolv SPRL și BDO Business Restructuring SPRL, organizează în data de 09 aprilie 2020, la sediul BDO Business Restructuring SPRL din București licitație publică pentru valorificarea a 2.138 acțiuni deținute de SC Oltchim SA în capitalul social al SC Sistemplast SA. Ofertanții care doresc să participe la licitație trebuie să depună la sediul BDO Business Restructuring SPRL, cel mai târziu în data de 08 aprilie 2020 documentele specificate în cuprinsul caietului de prezentare. SC Sistemplast SA s-a înfiinţat în data de 12 februarie 1999, iar activitatea principală a societăţii este constituită din lucrări mecanice şi mentenanţă. Capitalul social este în valoare de 1,3 milioane de euro, cu următoarea structură a acţionariatului: SC Oltchim SA (94,4%) și Charity Holdings (5,2%).
  • Potrivit Institutului Național de Statistică, județul Vâlcea s-a situat pe locul V la nivel național în ceea ce privește numărul de înnoptări ale turiştilor (137.700) în primele două luni ale acestui an. Indicele de utilizare netă a locurilor de cazare în perioada 1 ianuarie - 29 februarie 2020 a fost de 24,7% pe total structuri de cazare turistică, în scădere cu 0,1 puncte procentuale faţă de perioada 1 ianuarie - 28 februarie 2019. Indici mai mari de utilizare a locurilor de cazare în primele două luni ale acestui an s-au înregistrat la hoteluri, vile turistice, hosteluri, bungalouri şi pensiuni turistice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe