SE FURĂ DEZINFECTANTELE DIN BLOCURILE DIN RAMNICU VÂLCEA. HOŢII AU FOST SURPRINŞI DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE

duminică, 12 aprilie 2020

Mai multe dezinfectante au dispărut la doar câteva ore după ce au fost puse în scările blocurilor din Râmnicu Vâlcea. Cei care le-au „subtilizat” au fost surprinşi de camerele de supraveghere.

„În trei zile am distribuit covorașe (cu cloramina aferentă) și pulverizatoare pentru dezinfectarea mâinilor și încălțămintei în peste 250 de blocuri din oraș (la fiecare scară) din cele 810 blocuri existente în Râmnicu Vâlcea. Din păcate, am primit sesizări că în unele blocuri pulverizatoarele s-au “evaporat” la doar câteva ore de la distribuirea lor. Aveți mai jos o filmare dintr-o scară a blocului P1 din Centru și vreau să mulțumesc dlui administrator Teleșpan pentru că ne-a pus-o la dispoziție !

Conducerea Primăriei își dă interesul ca lucrurile să meargă în sprijinul populației din oraș, mai ales în această perioadă grea prin care trecem ! Dumneavoastră decideți, dragi râmniceni, dacă doriți să ne sprijiniți, sau nu ! „, a declarat Eusebiu Veţeleanu, viceprimarul din Râmnic Vâlcea - potrivit cancan.ro

Dezinfectantele „au făcut picioare”

Ce prevede Ordonanța 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe