Rochii de ocazie pentru un look de vedeta

vineri, 3 aprilie 2020

 

 

Rochiile de ocazie potrivite pentru silueta si pe gustul fiecarei femei pot fi dificil de gasit, avand in vedere varietatea de modele existente pe piata, atat in magazinele fizice, cat si in cele online.

Daca te numeri si tu printre acele persoane care se hotarasc greu cand vine vorba despre acest subiect, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu cateva optiuni de rochii de ocazie, acum disponibile pe nouamoda.com la reducere.
Rochiile de ocazie ale anului 2020

Rochiile de ocazie negre cu o croiala eleganta iti vor pune intotdeauna in evidenta bunul gust. In plus, la o astfel de rochie, este suficient sa adaugi, o pereche de sandale cu toc inalt, un clutch auriu sau argintiu si o pereche de cercei intr-una dintre aceste culori pretioase si ai obtinut tinuta perfecta.

Pe neer.ro, vei gasi astfel de rochii, fie ca preferi rochiile de ocazie tip sirena ori rochiile asimetrice.

rochie1 rochie2

Rochiile de ocazie inspirate din clasicele rochii de bal, pe care cu siguranta le-ai admirat sit u de nenumarate ori atunci cand ai vizionat filme sau documentare cu vedete de la Hollywood, reprezinta o alta optiune demna de luat in seama atunci cand vine vorba despre tinuta aleasa pentru un eveniment special.

Si de aceasta data, un clutch, o pereche de sandale elegante, cu toc inalt si niste cercei ori o bratara sunt singurele accesorii de care ai nevoie pentru a completa outfitul.

rochie3 rochie4

 

 

Poti alege o rochie de ocazie cu multiple straturi de tul, care ii confera un aspect somptuos, ori o rochie de ocazie cu o broderie delicata, pentru un plus de stil.
rochie5 rochie6

 

Vrei sa atragi toate privirile asupra ta? Alege o rochie de ocazie scurta, dar indrazneata, cu o croiala fronsata sau o rochie cu paiete. In acest caz, este foarte important sa iti alegi cu atentie accesoriile, pentru a nu te indeparta de efectul deosebit doresti sa il obtii.
Doamnele si domnisoarele care adora sa straluceasca in culori puternice au acum la dispozitie numeroase optiuni de rochii de ocazie in nuante vii, dar cu o croiala potrivita pentru evenimentele speciale.

 

 

Pe nouamoda.com, vei gasi rochii de ocazie lungi, in tonuri de albastru marin, dar si rochii de ocazie midi in nuante de galben si roz.
rochie7 rochie8

 

Cine spune ca doar siluetele trase prin inel vor arata senzational intr-o rochie de ocazie? Noi afirmam cu convingere ca si cele cu forme voluptuoase pot avea un outfit minunat in rochia potrivita.

Iata si dovada: pe nouamoda.com, sunt acum disponibile modele de rochii de ocazie cu o croiala care va imbratisa acest tip de silueta.

rochie9 rochie10

Bucura-te si tu de reducerile la rochiile de ocazie de aici si ia-o acasa pe cea de care te-ai indragostit, pentru a o adauga in garderoba ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe