PSD Valcea: Guvernul liberal refuză în continuare dialogul cu România

joi, 16 aprilie 2020

Comunicat de presa

Guvernul liberal refuză în continuare dialogul cu România.
Plin de sine însuși, închis când în birourile din Victoriei, când în cele de la Cotroceni. Face și desface ore în șir, de unul singur, în îngustimea proprie, dincolo de realitatea din ce în ce mai ucigașă a crizei sanitare și în afara oricărei realități a crizei economice care se apropie.
Oamenii sunt din ce în ce mai îngrijorați de absența de la comandă a unui Guvern care să transmită ferm ordine către populație, clare și definitive, pentru a învinge împreună în această bătălie medicală.

Propriul ministru de interne se ocupă de organizarea muncii prin parohii și mai puțin de izolarea celor care poartă virusul ucigaș de colo-colo, printre cei rămași neinfectați. El este dovada că există liberali la vârful guvernării care au o cu totul altă coordonare și alte obiective decât ale noastre, ale tuturor.

La guvernare s-a instalat o adevărată harababură. Acesta este și motivul pentru care politicienii, alții decât cei liberali, și specialiștii din România și-au unit mesajele din ultimul timp. Cu toții sunt îngrijorați de prelungirea stării de urgență, fără specificarea unui mod de lucru al acestui GUVERN ÎNCHIS ÎN SINE INSUȘI care respinge cu încăpățânare dialogul politic și social, consultarea cu Parlamentul și cu specialiștii în sănătate, în economie și în alte domenii de maxim interes actual.

Partidul Social Democrat susține că starea de urgență nu poate fi prelungită fără garantarea intrării Guvernului în cea mai simplă normalitate politică și socială.

Asigurarea populației cu informație referitoare la evoluția acestei crize este obligatorie.

Oamenii trebuie să știe cum evoluează boala minut cu minut, ce efort face țara pentru achiziția de materiale necesare în lupta cu virusul. În cifre, nu în palavre.

Oamenii trebuie să vadă mai clar cum sunt protejate veniturile și locurile lor de muncă. În decizii simple și ferme, nu în povești schimbate de pe o zi pe alta. Oamenii trebuie să afle cât mai curând ce pregătește acest Guvern pentru vremurile de după starea de urgență. În fapte credibile, nu în cântece patriotice și alte versuri pline de entuziasm. Așa sunt oamenii în mod natural. Nu pot respecta cu convingere reguli decât dacă au încredere în cei care le impun.

Guvernul trebuie să deschidă o comunicare reală cu România dacă are nevoie de o prelungire a situației de urgență susținută de popor prin votul Parlamentului național.

Biroul de presă PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe