Politistii de la criminalitate economica au luat cu asalt agentii economici care inca mai functioneaza. Tara de oameni normali?!

marți, 7 aprilie 2020

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Valcea au acționat luni pentru prevenirea si combaterea faptelor de evaziune fiscală și protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări servicii ilicite.

Polițiștii au efectuat controale la 14 operatori economici de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, orașului Brezoi și comuna Racovița, iar pentru neregulile descoperite au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale cu o valoare de 56.000 lei și au fost confiscate și distruse produse alimentare cu termenul de  valabilitate expirat, în valoare de 150 de lei și a fost confiscată suma de 365 de lei reprezentând venituri nefiscalizate.

Intrebare pe adresa IPJ Valcea: ce se urmareste prin aceste controale si amenzi aplicate tocmai acum in situatia de stare de urgenta, cand mai sunt deschise doar magazinele alimentare? Doriti sa se inchida si acestea?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe