Pachete cu alimente, măști de protecție și produse de igienă persoanelor vulnerabile în Parohia Valea Babei

marți, 28 aprilie 2020

Acțiune social–filantropică în Parohia Valea Babei

Parohia Valea Babei din Protopopiatul Călimănești a oferit în Săptămâna Luminată pachete cu alimente, măști de protecție și produse de igienă persoanelor vulnerabile din parohie.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, prin sectorul Social – Filantropic, în Săptămâna Luminată a fost organizată acțiunea ,,Daruri din Lumină”.

Astfel, părintele Andrei Marian Bahnă, a oferit persoanelor vârstnice și celor cu posibilități reduse pachete cu alimente de bază, dulciuri, măști de protecție și produse de igienă personală, atât de necesare în această perioadă.

Părintele a stat de vorbă cu beneficiarii acestei acțiuni, arătând că ,,Biserica va purta mereu grijă de cei aflați în nevoie, indiferent de timp și loc, asigurându-i de tot sprijinul și neîntreruptă rugăciune, mai ales în aceste vremuri grele”.

Bătrânii s-au simțit cu adevărat copleșiți de gestul părintelui, manifestând o bucurie sinceră, având în vedere faptul că  locuiesc în zone izolate, greu accesibile, după cum a relatat și una dintre beneficiare: ,,vizita părintelui ne-a adus mare bucurie și mângâiere, pentru că la noi nu vine nimeni. Aici se ajunge foarte greu, iar anul acesta nici copiii nu au putut veni să ne vadă” (Maria G. 76 ani).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe