|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

Nebunie! Comandantul NECREDINCIOS al Poliției Valcea il ancheteaza, la comanda politica liberala, pe primarul Mircia Gutau pentru miile de candele aprinse in cimitirele Ramnicului 

IMG-20200418-WA0080

18.000 de candele aprinse în cimitirele din Râmnicu Vâlcea, din dispoziția primarului. Poliția anchetează cazul

Cimiterele din Râmnicu Vâlcea au fost luminate, în Noaptea de Înviere, cu18.000 de candele, deşi, potrivit ordonanţelor militare, accesul în cimitire este permis doar pentru oficiarea slujbelor de înmormântare, iar numărul participanţilor este de maximum opt persoane.

Primarul oraşului, Mircia Gutău, a cumpărat din banii lui lumânările, iar acestea au fost aprinse de angajaţii cimitirelor.

„Am făcut noi un efort pentru ei şi am pus noi lumină pentru ei”, a spus, pentru Mediafax, un angajat al cimitirului.

Primarul oraşului Râmnicu Vâlcea spune că a vrut să-i ajute pe oameni să respecte o tradiţie veche de sute de ani.

„Cred că e şi un semn de respect pentru înaintaşii noştri pentru că, dacă nu ne respectăm înaintaşii, nu avem niciun viitor”, a spus el.

Poliţia verifică acum dacă gestul primarului a încălcat legea.

„Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun. Din informaţiile pe care le avem la momentul de faţă, se pare că lumânările ar fi fost aprinse de personalul administrativ din cadrul cimitirelor, persoane care se aflau la locul de muncă”, explică purtătorul de cuvânt IPJ Vâlcea, Cătălin Udrea.

Localnicii nu au voie în cimitire, iar forţele de ordine supraveghează şi cele 11 cimitire din oraş. (Digi24.ro)

NR – Pe surse am aflat ca ancheta polițienească a fost dispusă de comandantul IPJ Valcea, Constantin Mihalache, care actioneaza la comanda politica liberala. Rusine necredinciosolor!

Leave a Response