Modele noi de rochii elegante

vineri, 3 aprilie 2020

Indiferent de stilul vestimentar pe care il adopti zi de zi, din garderoba ta nu trebuie sa lipseasca rochiile elegante. Un astfel de articol vestimentar te va scoate intotdeauna din incurcatura atunci cand trebuie sa participi la o ocazie speciala ori atunci cand la birou are loc un eveniment deosebit, care necesita respectarea unui anume cod vestimentar.

In continuare, iti vom prezenta cateva modele de rochii elegante, astfel incat tu sa iti alegi modelul preferat si sa il integrezi in garderoba ta cu un singur click, accesand neer.ro.
Ce rochii elegante sa alegi in functie de ocazie

Daca esti invitata la un eveniment la care atmosfera este una extrem de stilata, iar tu nu esti prea sigura de ceea ce ar trebui sa porti pentru a face o impresie buna, iti propunem sa alegi rochiile elegante negre, cu o croiala clasica.

Fie ca vei opta pentru o rochie eleganta lunga, inspirata de tinutele hollywoodiene, fie ca vei alege o rochie midi, cu accente contrastante, rezultatul cu siguranta nu se va lasa asteptat.
Modele noi de rochii elegante 2 Modele noi de rochii elegante1

 

Cand vine vorba despre o rochie eleganta destinata unui eveniment legat de job, cum ar fi un pranz de afaceri ori un interviu la care vrei sa faci o impresie foarte buna, este indicat sa alegi o piesa vestimentara de lungime midi.

Fie ca preferi rochiile elegante cu broderie aplicata, fie ca iti plac rochiile plisate, alegand modelele de pe neer.ro vei fi cu siguranta admirata.
Modele noi de rochii elegante 3 Modele noi de rochii elegante 4

 

Rochiile elegante cu imprimeuri florale brodate si cele cu modele florale imprimate sunt potrivite pentru tinutele de birou, dar si pentru cinele servite in oras alaturi de familie sau de persoana iubita. Accesorizeaza o astfel de rochie cu o pereche de balerini pentru un outfit de zi sau cu o pereche de pantofi cu toc, pentru seara.
Modele noi de rochii elegante 5 Modele noi de rochii elegante 6

 

Eleganta poate fi insotita de un plus de indrazneala, daca iti doresti sa atragi toate privirile admirative din incapere. Astfel, rochiile elegante cu umerii goi pot fi purtate cu succes la o ocazie speciala, cu conditia sa nu incarci tinuta cu accesorii opulente si sa adaugi o pereche de pantofi stiletto intr-o culoare clasica.
Modele noi de rochii elegante 7 Modele noi de rochii elegante 8
Pentru un plus de feminitate, atunci cand mergi la o petrecere, alege rochiile elegante din tul ori rochiile din tafta. Ca si in cazul precedent, pentru a completa outfitul, este nevoie doar de o pereche de incaltaminte cu toc inalt si de niste bijuterii mici, dar pretioase.
Modele noi de rochii elegante 9 Modele noi de rochii elegante 10

 

Nu le putem trece cu vederea nici pe doamnele si domnisoarele care au fost inzestrate cu forme voluptuoase. Pentru acestea, pe neer.ro exista o gama variata de modele de rochii elegante cu o croiala perfecta pentru acest tip de silueta.

Modele noi de rochii elegante 11 Modele noi de rochii elegante 12

 

Nu rata reducerile de pe neer.ro si descopera toate modelele si culorile disponibile in acest sezon pentru categoria rochii elegante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe