Iohannis lanseaza fake news-uri pe banda rulanta!

luni, 27 aprilie 2020

Cine se chinuie sa-l discrediteze pe Presedinte?

Presedintele declara azi ca "s-a decis experimental redeschiderea scolilor intr-o regiunea a Frantei iar rezultatele au fost dezastruoase..."

Daca a trecut deja 11 Mai 2020, ar fi o posibilitate ca gogorita asta sa fie adevarata... Doar ca, pe 15 Aprilie ac, fostul director de filiala al bancii lui Unchiu' devenit President Macron declara ca s-a decis redeschiderea treptata a scolilor pe 11 Mai... Insa azi Consiliul Stiintific al Republicii Franceze, dupa sublinierea ca decizia redeschiderii este politica, a emis un cod draconic de protectie virusologica pentru protectia NU ATAT A COPIILOR cat a cadrelor didactice si a personalului auxiliar, deoarece la copii "Le caractère bénin des formes cliniques de la maladie chez les enfants est confirmé par de plus grande séries.
Lors de l’investigation de cas intrafamiliaux, 28% de 36 enfants testés positifs par RT-PCR étaient asymptomatiques au moment de la découverte de leur infection"!

Nu este prima dara cand Iohannis lanseaza fake news-uri. Sa nu uitam ca la inceputul lunii martie presedintele spunea despre coronavirus ca este o simplă raceala. Recent acelasi personaj lansa minciuna ca specialistul dr. Streinu Cercel ar dori sa-i carantineze fortat pe batrani!

Daca cineva alimenteaza Presedintia cu fake news, COTROCENI, WE HAVE A PROBLEM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe