In centrele de carantină din Valcea se află 453 de persoane

sâmbătă, 4 aprilie 2020

 

 

 

INFORMARE DE PRESĂ

 

La data de 4 aprilie 2020, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul  persoanelor confirmate cu coronavirus în județul Vâlcea a rămas neschimbat de la precedenta informare de presă, nefiind înregistrate cazuri noi de îmbolnăviri.

De asemenea, o persoană dintre cele confirmate cu COVID-19 a fost declarată vindecată și externată.

În prezent, în centrele de carantină din județ se află 453 de persoane, dintre care 105  au fost carantinate în ultimele 24 de ore, alte 1.774 de persoane fiind în izolare la domiciliu, dintre care 198 în ultimele 24 de ore.

Până la această oră, la nivelul județului, au fost efectuate 252 de teste.

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii vâlceni au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în izolare la domiciliu, fiind controlate 818 locații și 2.018 de persoane.

Polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, iar în urma activităților desfășurate au fost aplicate 116 sancțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 280.000 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor ordonanțelor militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație, precum și două sancțiuni pentru fapte de natură economică, cu o valoare de 3.000 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe