Iată 3 beneficii pe care ți le aduce un card de credit!

marți, 21 aprilie 2020

 

Atât timp cât poți folosi responsabil un card de credit, acesta reprezintă cu siguranță o alegere bună. Îți oferă siguranță din punct de vedere financiar și te poate ajuta să faci față cheltuielilor chiar și în cele mai negre situații. Sărbătorile Pascale s-au încheiat și este posibil să realizezi că banii alocați pentru anumite lucruri nu sunt suficienți. Dacă nu ești sigur că acest tip de împrumut ți se potrivește, citește în continuare articolul și vei descoperi care sunt avantajele sale.

Iată 5 beneficii pe care ți le aduce acest serviciu:

 

  •  Nu trebuie să ieși din casă

 

În această perioadă este destul de dificilă situația cu băncile și nu numai. Este posibil să ai nevoie de o anumită sumă pentru a achita cheltuielile și să nu o poți obține deoarece ești nevoit să ieși din casă pentru a semna contractul. Ei bine, nu trebuie să îți faci griji, există și împrumuturi care se pot oferi fără să fie necesar să te deplasezi - fie poți opta pentru serviciile unei instituții financiare nebancare, fie pentru un card de credit de la o bancă ce oferă această posibilitate.

Astfel, poți obține un credit fără verificare în biroul de credit, iar acest lucru se poate realiza chiar și în 24 de ore. Ai nevoie doar de puțin timp, un telefon sau laptop și conexiune la internet, iar obținerea banilor doriți este doar la câteva click-uri distanță. 

De asemenea, și aplicațiile de internet banking de la unele bănci te pot ajuta să aplici pentru un card de credit din confortul propriei locuințe.

Iată 3 beneficii pe care ți le aduce un card de credit 2

 

  • Eficient pentru călătorii

 

Când vine vorba despre vacanțe, cardul de credit este cel mai bun prieten al tău. Dacă vrei să închiriezi o casă sau o mașină, acest lucru se realizează mult mai ușor decât cu unul de debit, deoarece este nevoie să lași o garanție în valoare de o anumită sumă. Este posibil să nu fie suficienți banii pe care îi ai în contul personal, iar în cazul unui card de credit fondul din care poți împrumuta are limite mult mai flexibile.

 

  • Îmbunătățește istoricul financiar

 

Dacă plănuiești să aplici pentru un credit mai mare, spre exemplu pentru un apartament, trebuie să ți se verifice istoricul financiar. Pe baza unui punctaj, vei obține un anumit scor care te va ajuta să primești o sumă cât mai avantajoasă. Acesta este calculat pe baza anumitor comportamente financiare ale tale, iar faptul că ai mai avut un card și ai fost bun platnic te poate ajuta să ai acces la banii doriți. Cu cât folosești mai mult acest instrument, cu atât istoricul tău se îmbunătățește, contribuind vizibil la scorul financiar.

Fie că îți dorești să faci un cadou unei persoane iubite, fie să îți achiți datoriile, un card de credit poate fi cea mai bună variantă și cea mai potrivită pentru tine. Dacă până în acest moment nu erai sigur că este o alegere pe care ți-o dorești, trebuie să iei în considerare și beneficiile pe care acest serviciu le aduce. În plus, obținerea împrumutului se realizează din interiorul apartamentului tău, fără să fie nevoie să părăsești domiciliul. Tot ce trebuie să faci este să soliciți o ofertă online și să aștepți să fii contactat de o echipă de profesioniști care să te îndrume.

Sursa foto: pexels.com/ro-ro/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe