|vineri, septembrie 17, 2021
  • Follow Us!

Germania are grija de cetatenii sai. Guvernul Iohannis PNL saboteaza economia Romaniei si pe cetateni i-a INCHIS fortat in case ca pe puscariasi???!!! Unde mai sunt drepturile noastre de OAMENI LIBERI, care decid singuri pentru propriile vieti?! NU mai traim in democratie?! 

image-2019-10-23-23443532-46-ludovic-orban-klaus-iohannis

O româncă stabilită în zona roșie din Germania: „Am primit bani de la stat și nu trebuie să îi dăm înapoi”

O româncă stabilită în zona roșie din Germania a mărturisit că în Germania nu s-a impus ca oamenii să stea acasă, iar firmele au primit ajutor nerambursabil din partea statului.

„Aici măsurile au fost recomandări din partea autorităților. Avem voie să ieșim din casă, nu trebuie să completăm hârtii. Avem voie să mergem la serviciu, nu am stat o zi acasă. Oamenii care au ales să stea acasă, au stat acasă.

Cei care au avut treburi de rezolvat, s-au dus fără probleme. Nu completăm declarații, Doamne ferește. Armata și poliția nu sunt pe străzi. Totul se desfășoară în mod obișnuit. Nu oprește nimeni.

Magazinele au fost închise și aici. Au rămas doar cele alimentare, supermarketurile și farmaciile, iar magazinele până în 800 de metri pătrați au fost deschise săptămâna trecută. Tot săptămâna trecută au fost redeschise școlile pentru elevii din anii terminali. Se poartă discuții pentru redeschiderea școlilor și pentru copiii mici.

Autoritățile de aici nu au abordat problema în felul ăsta. Panica nu ajută la nimic. Virusul e aici, trebuie să învățăm să trăim cu el. Nu trebuie să stăm ascunși. Parcurile orașelor sunt toate deschise. Sunt închise doar parcurile foarte mari care adunau mii de vizitatori într-o zi. Eu chiar ieri am fost în parc, am luat aer. Sunt mulți copii. Avem recomandări cu răbdare în magazine, să respectăm rândurile. Acestea sunt măsurile și nu au fost luate prin ordonanțe militare.

Sunt și la noi oameni trimiși în șomaj tehnic. Sunt mulți care lucrează homeoffice. S-au dispus ajutoare pentru firmele mici. Pentru mine, ca singură persoană în firma mea primesc o singură dată 1.000 de euro. Firmele cu cinci angajați au primit 9.000 de euro. Banii sunt nerambursabili”, a declarat Marina Ivan, la Antena 3.

Titlul reprezintă o intrebare a unui cetatean LIBER intr-un stat democratic in care libertatea de exprimare, speram, inca mai este garantata de Constitutia Romaniei! – Tiberiu Pirnau

Leave a Response