|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

DOSAR PENAL: O valceanca bolnava de COVID-19 a fost la petrecere după ce a venit din Anglia 

parchet-iccj

“Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea a fost înregistrat la data de 14 aprilie 2020 un dosar penal în care se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 C.penal, ca urmare a sesizării din oficiu a organelor de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Rm Vâlcea.

În fapt, în luna martie 2020, după ce a revenit din Anglia, o persoană din municipiul Râmnicu Vâlcea a participat la o petrecere alături de mai multe persoane, ulterior evenimentului fiind depistată ca fiind contaminată cu virusul COVID19.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta respectivei persoane a avut ca urmare răspândirea virusului COVID19.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului RmVâlcea sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală” – se mentioneaza într-un comunicat al Parchetului Râmnicu Vâlcea.

Leave a Response