Doi ambulanţieri valceni cu coronavirus au mers la serviciu. Ei s-au ales şi cu un dosar penal

marți, 21 aprilie 2020

Dosar penal pentru doi angajați ai Ambulanței Vâlcea depistați cu coronavirus, care au mers la serviciu deși ar fi trebuit să stea în izolare
Dosar penal pentru doi angajați ai Ambulanței Vâlcea depistați cu coronavirus, care au mers la serviciu deși ar fi trebuit să stea în izolare

Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea a înregistrat un dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce doi ambulanţieri, care se aflau în izolare, s-au prezentat la serviciu. Ulterior, cei doi au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus, se arată într-un comunicat al parchetului.

Cei doi angajaţi s-au prezentat la serviciu pe 7 aprilie, deşi se aflau în izolare. Pe 15 aprilie a fost confirmată infectarea cu coronavirus.

„În fapt se reţine că, în ziua de 07.04.2020, doi angajaţi din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea s-au prezentat la serviciu, deşi se aflau în izolare, ca urmare a faptului că au fost în contact cu angajaţi şi pacienţi ai Secţiei ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde a fost confirmat ca infectat cu SARS-Cov-2 un cadru medical. Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea – Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Este vorba despre un ambulanţier şi de o îngrijitoare, soţ şi soţie.

Ei au avut contact apropiat cu un pacient (tatăl ambulanţierului), care a fost internat în Secţia ORL a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, unde a fost confirmat cu coronavirus un cadru medical. (Gds.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe