Cum te îmbraci vara asta? Iată 5 idei de ținute sigure și la îndemâna oricui 

miercuri, 22 aprilie 2020

Chiar dacă vara este sezonul preferat al doamnelor și domnișoarelor, deoarece le este mult mai ușor să formeze ținute potrivite, alcătuite din cât mai puține articole vestimentare, este nevoie să știi că regulile de bază trebuie urmărite îndeaproape. Mai mult decât atât, simplitatea și lejeritatea outfitului sunt cele mai importante caracteristici pe care să le ai în vedere atunci când îți alegi elementele cu care urmează să te îmbraci.
Așadar, acest articol este pregătit să îți expună câteva idei de care să ții cont vara aceasta, dacă îți dorești să ai ținute potrivite și corect alese.

Iată 5 idei de ținute sigure pentru vară

Jeans și tricou 

Unul dintre cele mai cunoscute seturi pe care o femeie îl poate purta atunci când vremea ține cu ea este, desigur, format din jeans și tricou. Culorile pieselor componente pot să difere în funcție de dorințele sau personalitatea fiecărei persoane în parte, însă, ținând cont de soarele de afară, majoritatea optează pentru nuanțe cât mai deschise, care să nu atragă și rețină căldura. Dacă vei adăuga și un sacou, vei reuși să obții o ținută smart casual cu succes.
În ceea ce privește pereche de încălțăminte potrivită, poți alege dintr-o gamă foarte variată, ținând cont de activitățile pe care trebuie să le faci în ziua respectivă.

Fustă și bluză

Această combinație de articole vestimentare este adecvată momentelor în care ai nevoie de lejeritate din parte unei ținute, mai ales atunci când urmează să ai o zi plină la muncă. Fusta poate fi aleasă în funcție de stilul fiecărei femei în parte, iar bluza trebuie neapărat să se potrivească perfect.
Pentru partea de jos, poți opta pentru ceva cât mai confortabil.

Pantaloni scurți și tricou

În momentul în care ești nevoită să ieși rapid din casă pentru cumpărături ori diverse alte activități scurte, poți alege cu succes să porți o astfel de ținută comodă și rapidă de executat. Fiecare are în garderoba personală un tricou lejer și o pereche de pantaloni scurți din diverse materiale.

Pantaloni de in și bluză

O astfel de ținută este potrivită pentru zilele călduroase în care ai nevoie și de eleganță și rafinament. În cazul în care ai o zi importantă la job și multe activități de făcut, poți opta cu succes pentru un astfel de outfit.
În cazul perechii potrivite de încălțăminte, poți arunca o privire la colecția the 5th element, de unde să alegi ceea ce ți se potrivește.

Rochie 

O simplă și clasică abordare pentru o ținută de vară poate fi reprezentată de alegerea unei rochii. Aceasta poate atrage priviri, chiar dacă este simplă, datorită modelului sau texturii alese pentru materialul din care este făcută.

Fiind ușor de purtat, o poți accesoriza cu elemente simple.

Acum că ai aflat câteva idei despre ținutele pe care le poți purta vara aceasta, ține cont de cele prezentate în acest articol pentru a nu da greș. Asigură-te că ai acest tip de piese vestimentare în garderoba personală pentru a contura outfituri cât mai reușite.
Sursa foto: shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe