|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

Cum distrug românii camerele de hotel în care își „petrec” perioada de carantină „Stare de nesimțire de urgență” 

coronavirus+mgn

„Aveam peste 20 de găuri în ușă!” Cum distrug românii camerele de hotel în care își „petrec” perioada de carantină
„Stare de nesimțire de urgență”. Hotelierii care și-au pus unitățile de cazare la dispoziția românilor veniți din zonele roșii ale pandemiei de coronavirus sunt disperați.

Cum distrug românii camerele de hotel în care își „petrec” perioada de carantină

Deși își pun în pericol familiile, românii veniți din zonele roșii ale pandemiei de coronavirus sunt în stare să facă orice pentru a scăpa de carantină. Unii dintre ei au fost primiți în câteva hoteluri de lux, puse la dispoziția autorităților de proprietarii care, acum, își regretă cumplit decizia.

Hotelierii își strigă disperarea, știind că nu au cum să își recupereze pagubele prea curând.

„Să vă zic ce mi-a povestit un manager de hotel de 4 stele din Bucureşti.

“Am pus la dispoziţia statului camere pentru românii veniţi de afară. În mare parte aceştia sunt foarte nervoşi deoarece nu sunt lăsaţi să plece acasă la familiile lor.

Hulu To Exclusively Stream ‘Parasite’

„Mi-au aruncat clor pe ușă!” O asistentă din Galați, care lucrează cu oameni infectați cu coronavirus, este hărțuită de vecini
Şi de aici pleacă multe. Unii sunt cazaţi în aceeaşi cameră, deoarece au venit împreună şi nu are rost să îi cazăm în camere separate. Unii au transformat uşa de lemn de intrare în ţintă pentru cuţite. Aveam peste 20 de găuri în uşă. Făceau concurs care nimereşte în mijlocul ei. Îţi dai seama?

Un prieten care se ocupă de alt hotel mi-a spus că lui i-au smuls un calorifer din perete şi i-au spart un televizor. Plus alte astfel de probleme.

Eu am chemat jandarmeria, le-au dat amenzi, însă eu ca să îmi recuperez paguba trebuie să îi dau în judecată. Păi când îmi recuperez eu banii, cu cine să mă judec? Că dacă îi vezi pe unii…”

Stare de nesimţire urgenţă.”

Sursa: Antena 1
Screenshot_20200403-175610_Facebook

Leave a Response