Coronavirus Valcea: 573 de persoane în carantină și 1.831 de persoane în autoizolare și monitorizare la domiciliu

duminică, 12 aprilie 2020

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

Comunicat de presa

La data de 12 aprilie 2020, la nivelul județului Vâlcea, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, sunt 573 persoane în carantină instituționalizată și 1.831 de persoane în autoizolare și monitorizare la domiciliu.

Persoanele aflate în izolare la domiciliu și cele aflate în centrele de carantină nu prezintă până în acest moment simptome respiratorii compatibile cu infecția COVID-19.

Menționăm că până la aceasta  oră, în județul Vâlcea, sunt 13 persoane diagnosticate cu noul coronavirus.

De asemenea, până la momentul actual avem un număr de 3 persoane vindecate și externate, celelalte fiind monitorizate în permanență în unități sanitare, în prezent având o evoluție staționară.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au acționat pentru verificarea persoanelor aflate în izolare la domiciliu fiind verificate 408 de locații și 936 de persoane. Totodată, polițiștii vâlceni au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranță publică, iar în urma activităților desfășurate au fost aplicate 183 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 240.000 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație și patru sancțiuni pentru fapte de natură economică, cu o valoare de peste 16.000 lei.

În același interval de timp, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea au realizat nouă misiuni de transport în care au fost însoțite un număr de 65 de autovehicule și 21 de misiuni de verificare la domiciliu, fiind verificate 307 persoane.


 


 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe