Constantin Radulescu: Consiliul Județean Vâlcea alocă noi fonduri pentru sănătatea vâlcenilor

joi, 9 aprilie 2020

Joi, 9 aprilie 2020, printr-o platformă online de videoconferință, s-a desfășurat ședința extraordinară a Consiliului Județean Vâlcea.
La propunerea președintelui Constantin Rădulescu, consilierii județeni au aprobat, cu unanimitate de voturi, redistribuirea sumei de 450.000 lei alocată Spitalului Județean de Urgență Vâlcea, într-o ședință anterioară.
Banii vor fi repartizați astfel: 150.000 lei, pentru achiziționarea a 4 containere modulare; 45.000 lei, contribuția Consiliului Județean Vâlcea, la achiziționarea unui „Echipament complet Analizor Real Time PCR”; 255.000 lei, pentru achiziționarea a două aparate de ventilație mecanică, necesare secției ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vâlcea.
Tot astăzi a fost aprobată și alocarea sumei de 500.000 lei, în scopul acoperirii cheltuielilor cu spațiile hoteliere, destinate repausului între ture sau gărzi, pentru personalul din sistemul public sanitar.
Prin votul consilierilor județeni, a fost aprobată predarea către Spitalul Județean de Urgență Vâlcea a imobilului situat în curtea Spitalului nr.2, în vederea utilizării acestuia ca laborator de testare COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe