|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

Dosar penal pentru o adeverință falsificată 

Screenshot_20200414-191807_Google News

Bărbatul a fost oprit în trafic pe raza comunei Vlădești.

Procurorii vâlceni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat care a prezentat o adeverință care atesta că este angajatul unei firme din Râmnicu Vâlcea. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu este angajat al firmei respective. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

”La data de 12.04.2020, organele de poliție au identificat în trafic, pe raza comunei Vlădești, un conducător auto care a prezentat o adeverință permanentă emisă de o societate comercială cu sediul în Râmnicu Vâlcea. Din adeverință reieșea că persoana era angajată a respectivei societăți și că se deplasa în scop profesional. Din primele verificări a rezultat că persoana identificată nu este angajat al societății respective”, au preczat anchetatorii.

Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Vlădești sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea. (gds.ro)

Leave a Response