Virgil Pirvulescu: Sunt oficial, din această seara, candidatul PNL pentru Primăria Râmnicului

luni, 2 martie 2020

Sunt oficial, din această seara, candidatul PNL pentru Primăria Râmnicului.
Împreună coagulăm o forță menită să schimbe soarta orașului nostru.
Mulțumesc echipei pentru implicare, seriozitate, dorință și putere de muncă.

Virgil Pirvulescu
******************

Comunicat oficial PNL

O candidatură Dreaptă

Biroul Politic Municipal al PNL Râmnicu Vâlcea a aprobat, în ședința de luni, adeziunea lui Virgil Pîrvulescu și a decis susținerea candidaturii sale pentru funcția de Primar al municipiului Râmnicu Vâlcea.

Am avut un calendar stabilit pentru desemnarea candidaților în partid, valabil pentru toate filialele. Prima etapă a fost cea de analiză şi de măsurare a opțiunilor locuitorilor pentru persoana pe care şi-ar dori-o ca primar. La sfârșitul lunii februarie, după ce au fost analizate rezultatele cercetării sociologice efectuate la nivelul Râmnicului, a devenit limpede că în această cursă electorală, candidatul PNL care are prima și singura șansă reală este Virgil Pîrvulescu.

Astăzi, în ședința Biroului PNL Rm.Vâlcea ne-am bucurat să votăm adeziunea lui Virgil Pîrvulescu. Venirea sa alături de familia liberalilor vâlceni este poate cel mai bun semn pentru toate forțele politice responsabile că a venit vremea să ne unim, să facem front comun și să luăm măsurile care vor conduce cu adevărat la rezultatul pe care noi cu toții și cei mai mulți dintre vâlceni îl doresc.

Profesionist, cu experiență, capabil să coaguleze în jurul său o echipă puternică și unită, Virgil Pîrvulescu a reușit în foarte scurt timp, să se poziționeze ca principal contracandidat al actualului primar. Există o compatibilitate certă între PNL și viziunea candidatului Pîrvulescu la Primăria municipiului, un parteneriat care va asigura drumul spre victorie. Cu toții ne dorim o schimbare, iar ultimele alegeri, câștigate atât în turul 1 cât și în turul 2 de candidatul susținut de PNL, președintele Klaus Iohannis, au demonstrat că Partidul Național Liberal a devenit principala forță politică și singura capabilă să ofere un rezultat corect și care vine în întâmpinarea așteptărilor cetățenilor.

Considerăm că după această perioadă de reflecție și analiză, PNL Râmnicu Vâlcea a luat cea mai corectă decizie, și cel mai important, pornește la drum cu o echipă unită, dinamică.

Fiind un partid responsabil și matur, PNL are ca obiectiv să asigure o administrație locală a municipiului Râmnicu Vâlcea, capabilă să ofere soluții eficiente și viabile pentru fiecare dintre problemele majore ale municipiului, de la dezvoltare urbanistică până la problemele legate de calitatea vieții.

După validarea lui Virgil Pîrvulescu în forul de conducere național, conform statutului PNL, vom face cunoscute atât echipa de consilieri cât și programul candidatului - o platformă completă care îi va determina pe râmniceni să ne acorde votul lor de încredere. Astfel, înregistrăm primii pași concreți pentru a avea un candidat capabil să câștige Primăria municipiul Râmnicu Vâlcea.

Pentru a reuși cu adevărat, este important ca toate forțele politice de centru-dreapta, să dea dovadă de maturitate și să lase deoparte orgoliile politice. PNL este deschis la orice fel de discuții cu toate partidele de centru-dreapta pentru că interesele râmnicenilor sunt mult mai importante decât orgoliile de partid.

Râmnicu Vâlcea are nevoie de un primar de centru-dreapta!

Departamentul de comunicare al PNL Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe