TOP 5 ținute care te vor ajuta să îți impresionezi toți prietenii din Vâlcea

duminică, 1 martie 2020

 

Ești o femeie cochetă, căreia îi pasă de imaginea ei și care nu iese niciodată din casă fără să se aranjeze? Îți place să fii mereu la curent cu ce se întâmplă în lumea modei și să porți cât mai multe haine care sunt în trend?

Dacă te-ai recunoscut în descrierea de mai sus, atunci acest articol este pentru tine. Vei afla care sunt cele mai în vogă piese de vestimentație și cum să le asortezi pentru a impresiona pe oricine.

Iată 5 idei de ținute, potrivite atât pentru o ieșire casual, cât și pentru întâlniri romantice sau de afaceri:

1. Roșu, roșu și, din nou, roșu

 

Această culoare are o încărcătură simbolistică puternică. Se spune despre cei care o preferă că sunt persoane încrezătoare, pline de viață, feminine, pregătite pentru orice provocare.

Dacă vrei să porți o ținută care să te facă să te simți bine în pielea ta, încearcă să combini cât mai multe articole în această nuanță. În sezonul rece, o haină groasă roșie, de exemplu, se va asorta de minune cu o bască si o pereche de ochelari în ton.

2. Animal print-ul e mereu la modă

 

Poți regăsi piese cu imprimeu care imită blana animalelor în colecțiile tuturor designerilor de top. Acestea sunt potrivite pentru o persoană care vrea să iasă în evidență, mai ales atunci când participă la un eveniment.

Inspiră-te de la vedete precum Romee Strijd, ca să creezi o ținută edgy - geacă de piele, top cu imprimeu leopard și ghete confortabile. Dacă vrei o pereche de încălțăminte de calitate, găsești o nouă colecție pe site, potrivită pentru orice stil vestimentar. Este important să alegi piese pe gustul tău, ca sa le porți cu plăcere.

3. Încearcă athleisure

 

Athleisure este un trend care face ravagii în lumea modei, fiind adoptat, în ultimul timp, de modele, designeri și actori. Practic, acest stil implică alegerea pieselor care, în mod normal, ar fi folosite pentru sport (pantaloni de trening, bustiere), dar care, acum, pot fi purtate chiar și la evenimente elegante.

Dacă alegi să te imbraci așa, nu doar că vei arăta bine, dar te vei simți și foarte confortabil. Astfel, poți alcătui o ținută cool cu o pereche de colanți cu imprimeu, o bluză sport și o borsetă.

4. Straturi peste straturi

 

Se întâmplă, uneori, să îți dorești să porți rochia ta preferată în timpul iernii, dar nu poți pentru că îți va fi mult prea frig. Soluția este trendul cu mai multe straturi, care te vor proteja de temperaturile scăzute.

Astfel, o poti purta cu o pereche de blugi și o geacă subțire, peste care pui una mai groasă, de iarnă. Secretul este să folosești ori culori complementare, ori mai multe nuanțe ale aceleiași culori.

 

5. Moda anilor 90

 

Moda este ciclică, iar în 2020 ne bucurăm de trendurile care erau populare în anii 90 - blugi largi, pantofi cu vârf ascuțit, hanorace largi, foarte multe imprimeuri (tie dye, animal print) și culori neon.

Dacă îți place să porți haine care ies în evidență, încearcă stilul grunge. Asortează o pereche de blugi rupți cu un hanorac gri, cu imprimeu și o geacă matlasată pufoasă, care să îți țină de cald.

Moda este un stil de viață și un mod prin care să îți exprimi creativitatea. Inspiră-te din ținutele de mai sus, ca să te îmbraci într-un mod cât mai interesant, astfel încât să impresionezi pe toată lumea.

Sursă foto: Shutterstock.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe