|sâmbătă, decembrie 3, 2022
  • Follow Us!

Te-ai săturat să faci curățenie după fiecare musafir? Învață ACUM câteva trucuri simple care îți vor ușura munca 

Musafiri în vizită la masă

 

Pe cât de mult iubesc vâlcenii să fie gazde pentru cei dragi, pe atât de puțin le place să facă curățenia de după. Iar odată cu numărul musafirilor, crește și volumul de muncă. Vase murdare, gunoaie pe podea, eventual mici pete pe fața de masă sau pe covor și așa mai departe. Muncă, muncă și iar muncă. Tocmai de aceea, specialiștii vin în ajutor cu o listă scurtă de sfaturi care îți vor ușura treaba. Citește-le, pune-le în aplicare și bucură-te în continuare să îți primești familia și prietenii la masă. 

TOP 3 trucuri simple care te scapă de mizeria făcută de musafiri 

Înainte de a stabili măsurile de care ai nevoie, trebuie să știi că este important numărul de musafiri pe care îi ai invitați la tine acasă. Este de înțeles că dacă ai doar două persoane, de exemplu, să nu te străduiești foarte tare, fiindcă deranjul va fi oricum mult mai mic. Însă, iată niște trucuri generale, bune de aplicat de fiecare dată când consideri tu că este nevoie: 

  • Scapă de spălatul vaselor – farfuriile, tacâmurile și paharele pot fi coșmarul de după petrecere. Însă vestea bună este că pot fi transformate cu ușurință într-o adevărată plăcere. Ai două variante. Fie îți poți achiziționa o mașină de spălat vase de la ideall.ro, care te va ajuta să le faci pe toate să strălucească în mai puțin de 60 de minute, fără niciun efort din partea ta, fie poți folosi produse de unică folosință. Dacă îți cumperi și o față de masă dintr-un astfel de material, treaba devine și mai simplă. La sfârșitul petrecerii, doar împachetezi tot și arunci la coșul de gunoi. Acum, alege varianta mai convenabilă pentru tine. Atenție: este important să ții cont de frecvența cu care vin musafiri la tine acasă, încât investiția să merite, dar și dacă există avantaje și în restul timpului. 

 

 

  • Scapă de gunoaiele de pe jos – dacă nu ții neapărat ca masa să fie situată într-un anumit loc din casă, nu o pune în mijloc, o idee mult mai bună ar fi una dintre lateralele camerei. Astfel, îți va fi mult mai ușor să aduni mizeria care se strânge în jurul mesei. De asemenea, poți pune și un coș de gunoi pe care să îl folosească invitații. Însă ai grijă să fie unul cu stil, care să nu strice decorul general. 

 

  • Scapă de petele de pe fața de masă și de pe covor – pentru fața de masă, fie urmezi sugestia de mai sus și cumperi una de unică folosință, fie te lipsești de tot de ea. Conform noilor trenduri nu este greșită cea de-a doua soluție. Iar în privința covorului, la fel, ori îl scoți, ori înveți câteva trucuri bune care să te ajute să îl cureți după fiecare petrecere. 

 

Așadar, soluții, după cum ai văzut deja, există! Deci nu mai ai de să îți faci griji. De acum, îi poți invita pe cei dragi tot mai des la tine acasă. 

Sursă foto: Shutterstorck.com 

 

Leave a Response