Sparle si soparle, 26.03.2020

miercuri, 25 martie 2020
  • Mari „surprize” vor avea locuitorii municipiului Drăgășani la colectarea deșeurilor menajere, după ce primarul Cristian Nedelcu a semnat la finele anului trecut contractul de salubrizare cu anonima firmă SC BCA VIO Service SRL, așa cum ziarul nostru a scris pe larg. Concret, societatea în cauză are ZERO experiență în activitatea de salubritate în alte localități de mărimea Drăgășaniului și nici capacitate tehnică și umană pentru a desfășura un serviciu de salubritate la standarde europene și în conformitate cu legislația românească. Dar, surpriza cea mai mare o ai atunci când te uiți pe datele financiare ale SC BCA VIO Service SRL: în anul 2018, firma în cauză avea fix... 30 de salariați, o cifră de afaceri de sub 2 milioane de euro, venituri totale de 2,5 milioane de euro și un profit de 70.000 de euro. La data de 31 decembrie 2018, capitalul social subscris și vărsat al SC BCA VIO Service SRL era de numai 220 RON (!) și avea datorii totale de 1,3 milioane de euro. „Miroase de la o poștă” a nereguli la Primăria Drăgășani, numai la DNA nu a ajuns mirosul pestilențial!

 

  • Miercuri, 25 martie 2020, dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunța că circulația rutieră a fost redeschisă pe DN 65C între Craiova și Bălcești (județul Vâlcea), între km 5+500 și km 40+000. Astfel, la această oră, nu mai sunt închise circulației rutiere din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile sectoare de drum național. CNAIR face apel la conducătorii auto care se depasează în această perioadă, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

 

  • Deciziile luate de autorităţi în contextul epidemiei de coronavirus îi induc în eroare pe unii producători de materiale de construcţii, este de părere Marinică Potop, acţionar şi director general al producătorului de lacuri şi vopsele Sarcom Vâlcea.

„Singurii care ne încurcă sunt organele statului prin deciziile pe care le iau. În loc să nu permită plimbatul prin ţară de către persoanele sosite din afara ţării, statul ne îngrădeşte nouă activitatea. În orice act aprobat până în prezent – Legea 19, Şomajul tehnic – strecoară în normă articole care duc la neîncadrarea în lege şi, de fapt, le fac inutilizabile” , spune Marinică Potop

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe