Sparle si soparle, 23.03.2020

duminică, 22 martie 2020
  • Mai mulți locuitori din orașul Berbești atrag atenția Poliției că este prea pasivă și că nu intervine în forță pentru a trimite în izolare grupurile de țigani care mișună liber prin localitate, sfidând orice normă de protecție sanitară în aceste vremuri de criză. „Alo, Poliția Berbești, nici măcar acum în ceasul al 12-lea nu reușiți să eliberați centrul orașului de țigani. Acum aveți legea în totalitate de partea voastră de ce țiganii din Alunu stau rezemați pe garduri în Berbești?”, spune supărat un locuitor din Berbești.

 

  • Toți directorii instituțiilor de cultură din subordinea Consiliului Județean au trecut testele de evaluare a activității desfășurate în anul 2019. Astfel, Doina Gănescu, managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea a luat nota 10, Remus Grigorescu, managerul Bibliotecii Judeţene „Antim Ivireanul” a fost punctat cu 9,95, Claudiu Aurel Tulugea, managerul Muzeului Judeţean „Aurelian Sacerdoţeanu” Vâlcea a luat nota 10, Dumitru Antonie Chelcea, managerul Muzeului Memorial „Nicolae Bălcescu” a fost punctat tot cu 10; Alin Constantin Pavelescu, managerul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea a luat nota 10, iar Octavian Costîn, managerul Teatrului „Anton Pann” Râmnicu Vâlcea a fost punctat cu 9,62.

 

  • După ce a oficializat două transferuri la început de săptămână, campioana la handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat perfectarea unui al treilea transfer. Este vorba despre handbalista Zeljka Nikolic, care evoluează pe poziția de extremă dreapta. Are 1,64 metri înălțime, fiind născută pe 12 iulie 1991 în localitatea Priboj din Serbia. Jucătoarea a venit de la SCM Craiova, echipă alături de care a cucerit, în vara anului 2018, Cupa EHF (atunci când la gruparea din Bănie se afla și actuala portăriță de la SCM Râmnicu Vâlcea, Yuliya Dumanska). În carieră, Zeljka Nikolic a mai evoluat pentru echipele ORK Vrnjacka Banja, WHC Biseri, Buducnost Podgorica, Ringkobing Handbold și SCM Craiova. 276 de goluri a înscris cea mai proaspătă dintre achizițiile făcute de SCM Râmnicu Vâlcea în ultimele trei sezoane în care a evoluat pe prima scenă valorică a handbalului feminin românesc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe