Sparle si soparle, 19.03.2020

joi, 19 martie 2020
  • Chiar dacă nu și-a publicat declarația de avere pe site-ul oficial al RAJDP Vâlcea, am aflat totuși ce proprietăți deține directorul Nicolae Vălimăreanu și ce sume a încasat de la regie. Astfel, Vălimăreanu este un adevărat „latifundiar” pentru că deține 4 terenuri, din care 3 terenuri forestiere, arabile și intravilane în comuna Cilieni, județul Olt (în suprafață totală de circa 100.000 mp) plus un teren intravilan de 2500 mp în Râmnicu Vâlcea. La capitolul locuințe și bunuri mobile, șeful RAJDP a trecut un apartament în Râmnnicu Vâlcea și o casă de locuit în Cilieni, plus un autoturism Volkswagen Bora, iar din postura de director acesta a ridicat într-un an suma totală de 650 milioane de lei vechi, iar soția lui 430 milioane de lei vechi, de la Consiliul Județean.

 

  • După transferul Shenia Minevskaj, SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat că din vară se va alătura echipei și norvegianca Maren Nyland Aardahl (26 de ani) de la SG BBM Bietigheim. Maren Nyland Aardahl este născută în 2 martie 1994, la Trondheim. Are 183 cm înălțime și evoluează pe postul de pivot. De-a lungul carierei, norvegianca a mai trecut pe la echipele Byasen Handball şi SG BBM Bietigheim. În actuala ediţie a Ligii Campionilor, Aardahl a marcat 20 de goluri. „Sunt nerăbdătoare să mă alătur în această vară echipei SCM Ramnicu Vâlcea. Cred că am luat cea mai potrivită decizie. Vâlcea este următorul pas în cariera mea! Sper din tot sufletul să fie bine pentru toată lumea. Am văzut că strategia antrenorului Florentin Pera este bazată pe o apărare solidă, puternică în zona centrală. Cred că pot să mă încadrez la acest proiect”, a spus handbalista nordică după semnarea contractului.

 

  • Recent, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea a aprobat proiectul „Amenajare Parc Ostroveni”, în vederea finanţării acestuia în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 1.775.365 lei. În luna ianuarie 2020, ADR Sud Vest Oltenia a informat primăria cu privire la faptul că, urmare emiterii Instrucţiunii AM POR nr. 135 din data de 23.01.2020 privind supracontractarea proiectelor aflate în lista de rezervă pentru Axa prioritară 4, a fost demarată etapa de precontractare şi a solicitat pentru continuarea procesului de contractare, hotărârea consiliului local de aprobare a proiectului şi a cheltuielilor aferente, în conformitate cu ultima formă a bugetului rezultat în urma etapei de evaluare şi selecţie, în hotărâre urmând a fi incluse toate cheltuielile pe care solicitantul trebuie să le asigure pentru implementarea proiectului, în condiţiile decontării ulterioare a cheltuielilor eligibile din instrumente structurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe