Sparle si soparle, 12.03.2020

miercuri, 11 martie 2020
  • Primarul liberal al orașului Bălcești, Constantin Aleca, se declară „un om sărac lipit pământului”, asta dacă te uiți pe declarația de avere. Spre exemplu, numai într-un singur an, primarul Aleca a câștigat din salariul de edil suma totală de 650 milioane de lei vechi, dar, cu excepția unui apartament de 58 mp cumpărat în anul 1991 și a două mașini second-hand, acesta nu mai declară nimic: nici terenuri, nici mașini, bijuterii, tablouri, plasamente financiare, datorii sau nici măcar bani la bănci. Spre invidia probabil a șefului liberalilor din toată țara, Ludovic Orban, primarul nostru din Bălcești spune în declarația de interese că este... președintele PNL. Nici mai mult, nici mai puțin!

 

  • Tribunalul Vâlcea comunică faptul că, începând cu data de 11 martie 2020, activitatea cu publicul se va desfăşura în intervalul orar 10-12. În incinta arhivelor şi registraturii se va limita numărul persoanelor la trei. Tribunalul adresează rugămintea persoanelor juridice şi persoanelor fizice să utilizeze formatul de hârtie A4 tip copiator (80g/mp) în documentaţia scrisă pe care o înaintează instanţei sau în cazul documentelor atipice (titluri, certificate, diplome, documente degradate, documente originale etc.) să ataşeze suplimentar o fotocopie A4 a aceluiaşi document pentru a facilita operaţiunea de scanare. Documentele electronice nu pot şi nu vor fi folosite oficial în relaţia cu alte persoane fizice sau juridice. Acestea sunt oferite justiţiabililor exclusiv în scop consultativ. În continuare, documentele oficiale vor fi obţinute de la registratura instanţelor de judecată sau comunicate conform codurilor de procedură în vigoare. De asemenea, publicul să aibă în vederea adresele de corespondenţă actualizate (mai multe detalii în secţiunea „Contact”).

 

  • În urma apariției în presa locală a unui articol privind întoarcerea de la Roma în week-end a celor doi vâlceni, DSP Vâlcea face precizarea, că de la data revenirii în țară, regiunea Lazio (Roma) nu se afla în monitorizare (zonă roșie sau galbenă), motiv pentru care intrarea în carantină/izolare la domiciliu nu erau necesare. Si garanteaza DSP ca in perioada de incubatie de 14 zile – acesti indivizi nu se vor dovedi purtatori ai coronavirusului?!

 

  • Vâlcenii de la Diana se clasează pe poziția a patra la nivel national, cu o cifră de afaceri de 400 de milioane de lei noi și un profit de circa 18 milioane de lei. Cu 648 de angajați, companiadeținută de familia Crăciunescu a fost fondată în 1991, pornind de la un magazin alimentar. Produsele de carne din fabrica din Râmnicu Vâlcea sunt livrate în rețeaua de 54 de magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe