|joi, decembrie 1, 2022
  • Follow Us!

Sezon nou, începând de duminică, la National TV: “Opriţi Timpul”, spectacol de televiziune! 

Opriti Timpul filmare

 

 

Naţional TV lansează duminică, 22 martie, ora 13,00, cel de-al douăsprăzecelea sezon al emisiunii “Opriţi Timpul”. Din această primăvară, pe telespectatori îi aşteaptă un format cu totul nou, producătorii transformând, practic, emisiunea, într-un spectacol de televiziune complet. Numeroase vedete din muzica uşoară şi populară, trupe muzicale şi ansambluri folclorice, alături de foarte buni actori ai teatrului sau cinematografiei româneşti vor oferi publicului un divertisment de calitate.

Celebrei prezentatoare Corina Chiriac i se alătură, în platoul emisiunii, nu mai puţin cunoscutul artist Adrian Enache. Cei doi s-au mai intâlnit în faţa camerelor de filmare, fiind realizatorii programului de Revelion, difuzat de Naţional TV. Dinamismul apariţiilor sale pe scenă şi în platourile de televiziune i-a făcut pe reprezentanţii postului să-l includă pe Adrian Enache în acest nou format care vizează, începând de acum, nu numai publicul tradiţional al emisiunii, ci şi segmentul de populaţie tânără şi chiar foarte tânără.

În noul sezon, invitaţii Corinei şi ai lui Adrian vor cânta live, în cea mai mare parte a programului, acompaniaţi de taraful Cleante, care abordează într-o manieră aproape unică, mai toate genurile muzicale: lăutărească, folclor, cafe-concert, pop-dance, cover-uri. “Pasiunea noastră pentru muzică şi virtuozitatea pot fi numite moştenire de familie, pentru că tatăl meu, cel în memoria căruia am fondat taraful, violonistul Cleante, a fost membru al celebrei orchestre Barbu Lăutaru şi a cântat cu nume mari ca Fărămiţă Lambru şi Romica Puceanu”, notează Marian Cleante, liderul grupului, pe pagina sa de prezentare.

Coregrafiile, cu totul altele decât cele de până acum, sunt realizate de o trupă nouă de dansatori profesionişti, care compun Baletul “High Class”. Acesta este format din opt solişti, fete şi băieţi, antrenori de dans, balerini ai Teatrului “Constantin Tănase” din Bucureşti sau ai Musicalului “Mamma Mia!”.

Aşadar, în fiecare duminică, de la ora 13.00, publicul este invitat să “oprească” timpul, la Naţional TV, urmărind săptămânal, un spectacol televizat de colecţie.

Călin-Mircea POPA

Opriti Timpul filmare platou

Leave a Response